OTROŠKA HIPNOTERAPIJA

DRAGI STARŠI.

Otroka imate najraje na svetu. Radi bi mu pomagali pri drobnih težavah ali resnih stiskah. Naj vas pomirim – vse se da rešiti, od grizenja nohtov do težav s koncentracijo v šoli. Gre namreč za metodo, ki vašemu malčku ali mladostniku pomaga hitro in učinkovito odpraviti tegobe, kot so pomladne alergije ali kronična vnetja ušes pozimi, pa tudi globoke stiske, ki se jih sami niti ne zavedajo.

KAKO POTEKA TERAPIJA?

KATERE TEŽAVE SE DA REŠITI?

Kaj NI otroška hipnoterapija? NI, da bo po terapiji otrok delal “po vaše”. NI prevzgoja otroka. NI uokvirjanje otroka.

Kaj JE otroška hipnoterapija? Hipnoterapija JE posebna v tem, da vašega otroka URAVNOVESI, pri tem pa ohrani njegovo individualnost. Skozi terapijo pridemo do NAČRTA, kako rešiti točno določeno težavo. In JE hkrati zelo zabavna.

Ne želim otroka po mojem okusu. Želim pa, da se moj otrok spoštuje, da ima rad samega sebe. In ker sam tega ne zmore, mu iz ljubezni do njega želim pomagati. Ker ga imam rada in mi ni vseeno. In vesela sem, da je sprejel mojo pomoč in privolil v terapijo. In ker se je spremenil sam, sem se tudi jaz.

mamica Anamarija

DOMAČA NALOGA ZA STARŠE – BUDNA HIPNOZA

Fajn starš je tisti, ki je otroku primeren zgled. Temu rečemo budna hipnoza in jo prav vsi starši uporabljamo dan za dnem. Če oče zdravo športa, je toliko več možnosti, da bodo tudi otroci. Če ima rad naravo, s svojimi dejanji in besedami vpliva na otroka.

Vsak starš, ki pripelje otroka, dobi tudi domačo nalogo, ki je povezana z budno hipnozo. Sila preprosta, a učinkovita reč. Več vam ne morem izdati, saj je vsaka terapija personalizirana, pisana na kožo in srce tistega, ki pride. Doživite sami to izkušnjo in pridobite si dodatno znanje za naravno vzgojo otroka za vse življenje.