KAJ JE HIPNOTERAPIJA?

Je terapija, katere stranski učinki so PRIJETNI OBČUTKI, MIR in VESELJE DO ŽIVLJENJA.

Naj vam najprej zaupam svojo definicijo besede težava.

Težava je nemir telesa in duha, ki se kaže v obliki bolezni, bolečin ter stresa. V obliki ranjenega srca, motečih navad ali pa popolne teme v življenju.

Zato je cilj hipnoterapije poiskati MIR. Mir telesa. Mir duha. Raje kot o iskanju sreče govorim o iskanju RAVNOVESJA.

Kaj pa če bi težavi rekli kar NOVA PRILOŽNOST?

KDAJ PRITI NA HIPNOTERAPIJO?

Za hipnoterapijo se odločite, ko želite iz svojega življenja odstraniti vso odvečno prtljago, ohraniti in obogatiti pa tisto, na kar ste ponosni. Z drugimi besedami, ko želite odpraviti VZROK svojih fizičnih in psihičnih težav. Ko razumsko veste, da tako ne gre več naprej, pa si ne znate pomagati. Ko razumsko veste, da zdravila blažijo le simptome in čutite, da je še druga pot. Terapija za ženske in moške poteka na popolnoma enak način. Kljub temu sem se posebej posvetila ženskemu principu v poglavju DRAGA ŽENSKA in moškim vprašanjem v poglavju DRAGI MOŠKI. Izvajam tudi OTROŠKO HIPNOTERAPIJO, otroci so zaradi svoje prvinskosti izjemni klienti.

Spletno stran sem ustvarila sama, z mislijo na vsakega izmed vas, ki bo kdajkoli potoval po njej in iskal informacije, zgodbe, navdih in – REŠITVE. Nastala je na podlagi dela s klienti, njihovih vprašanj in povratnih informacij v obliki opogumljajočih zgodb. ODBITE ZGODBE, kjer se izpovedi prepletajo z dobro energijo ob posameznem rešenem primeru, govorijo same zase.

Vsi moji kontakti za termin ali dodatna vprašanja so vam na voljo tukaj. Pokličete me po telefonu in poveste svojo težavo ali pa jo opišete v e-sporočilu. Potem določiva termin, ki ustreza obema, vam in meni. Zelo preprosto.

KAKO POTEKA SAMA TERAPIJA?

Že v telefonskem pogovoru z vami dobim osnovne informacije. Še več njih pa v prvem delu terapije v živo, ko mi razložite svojo težavo. Ta del poteka kot POGOVOR, ko sami tudi določite CILJ terapije. To so zelo pomembni stavki in meni, terapevtki, pomenijo, da ste pripravljeni.

Primeri iz prakse za fizični nivo:

  • Z družino bi radi kam šli, vendar otroci vedno zbolijo pred izletom ali potovanjem.
  • Želim, da se kronična bolečina v sinusih neha. Vsako jesen in zimo se ubadam s tem.
  • Rada bi nehala gristi nohte, rada bi nehala skrivati svoje roke.
  • Dovolj imam, da me srbi celo telo, preiskave pa ničesar ne pokažejo.
  • Imam negativen odnos do menstruacije in ženskosti. Spremenila bi to in se začela imeti rada.

Primeri iz prakse za psihični nivo:

  • S partnerko želim spoštljivo komunicirati.
  • Odnos z mamo bi popravila. Rada bi jo objela …
  • Imam s. p. in želim biti bolj samozavesten na neizprosnem trgu dela.
  • Rad bi shujšal, zelo mi je pomembno, da izgubim 10 kg.
  • Trema pred nastopi mi preprečuje, da pokažem, kdo v resnici sem. Rad bi povedal jasno in razločno, da mi ljudje prisluhnejo.

Sledi glavni, TERAPEVTSKI DEL, ko se zleknete na udoben počivalnik, in se prepustite vodenju do globin vaše PODZAVESTI. Lahko izbirate med dvema načinoma:

NEŽNA TERAPIJA – Za vse, ki vam prijajo prijetne sugestije in glasba terapevtskih glasbil, ter bi radi izboljšali trenutno razpoloženje.

Lahko pridete enkrat ali pa povprašate za sklop štirih terapij LETNI ČASI in ob vsakem letnem času predramite čute in duha ter opazujete svoj napredek pri doseganju ciljev.

GLOBOKA TERAPIJA – S terapijo seževa do preteklega DOGODKA ali OSEBE, ki je vplivala na vaše sedanje stanje. Osvetliva in omiliva VZROK, da nanj pogledate z drugega zornega kota, kajti iz tega vzroka izvirajo vaše težave, ki se kažejo na fizičnem in psihičnem nivoju. Velikokrat se klienti sprašujejo, kaj vse travmatičnega bodo odkrili v svoji podzavesti, izkušnje pa kažejo, da gre velikokrat le za popačeno projekcijo preteklosti, ki vas bremeni v sedanjosti.

Vsi ti procesi v vas sprožijo PRIJETNE OBČUTKE, MIR in VESELJE DO ŽIVLJENJA.