O MENI

Zaključeno šolanje:

Omni Hypnosis Training Center Slovenia

Izobrazba:

licencirana hipnoterapevtka

Naj z vami delim zgodbo, zakaj delam, kar delam.

Nekaj dni pred rojstvom prvega otroka me je pograbil neopisljiv strah. Strah pred porodom, bolečinami – pred neznanim. Ljuba oseba mi je svetovala terapijo, o kateri takrat nisem vedela veliko. Točno se spomnim tistega popoldneva, ko sem se prepustila terapevtskim besedam, spomnim se sugestij, ki so raztapljale moje strahove, ter občutka sproščenosti in miru. Čez dva dni sem velikonočno šunko in hren namesto doma jedla v porodnišnici, saj sem v zgodnjih jutranjih urah rodila svojo pomladno punčko. Novo življenje je prišlo po naravni poti, brez protibolečinskih sredstev, tako kot sem si ves čas želela. Ko zdaj gledam nazaj, mi je najbolj pomembno to, da sem rodila brez strahu. V največji možni sproščenosti, zato je bilo vse tako zelo v redu.

Dolgo sem bila zaposlena pri našem enem in edinem letalskem prevozniku, kjer sem letela in živela nad oblaki. Kljub ljubezni do uniforme sem čutila, da so tudi druge širjave, kjer lahko razvijem čisto svoja krila. Ko sem nekega dne zaprla oči in si predstavljala, kaj bi v življenju še počela, je bila moja prva misel: hipnoterapija. Rada bi pomagala ljudem, da razvijejo svojo notranjo moč do popolnosti!

Od samega šolanja je preteklo kar nekaj časa. Bilo je odskočna deska za samostojno raziskovanje in delo z ljudmi. Veseli me, ko odhajajo pomirjeni. Veseli me, da lahko posamezne “fore” vključim v družinsko življenje in prenašam na deklici pozitiven odnos do ljudi in stvari.

Pa še nekaj je. Po vseh pravilih in merilih bi morala biti profesorica slovenščine, saj imam za to izobrazbo. Globoko spoštujem učitelje, a trenutno se bolj koristno počutim v svoji pisarni, kjer s posameznim otrokom ali mladostnikom razrešim neverjetne stvari, zaradi katerih se posledično izboljša tudi učni uspeh. To je poslanstvo, mar ne? 😉

Veselim se sodelovanja z vami,

Andreja Borščak